Ons verhaal

RS Drukwerk helpt organisaties al meer dan 35 jaar met hun drukwerk.

Oprichter René Scholte wist met zijn aanstekelijke enthousiasme en de juiste mensen dit bedrijf uit te bouwen tot een volledig grafisch dienstverlener. Een paar jaar nadat zijn compagnon Dan van Dijk in de zaak kwam is hij gaan genieten van zijn welverdiende pensioen en draait het team nog steeds met datzelfde plezier en enthousiasme.

Wij zijn een Rotterdams bedrijf dat is gevestigd in Rotterdam Ommoord.

Met betrekking tot alles wat bedrukt kan worden denkt ons zeer ervaren team mee met uw ideeën, we hebben onze eigen ontwerpstudio en voeren uw print / drukwerk uit in hoge kwaliteit.

Huisstijl

Onze producten

Na 35 jaar hebben wij nog steeds passie voor drukwerk en proberen we elke dag weer om organisaties verder te helpen. Ons grafisch specialistenteam staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee.

Adoptie baby chimpansee Fifo

Omdat we als RS Drukwerk vinden dat er meer is dan alleen ons eigen welzijn hebben we ervoor gekozen om via de stichting Go-Ape nl baby chimpansee Fifo te adopteren.

Deze stichting werkt met hart en ziel voor het behoud van de bedreigde chimpansees.

Mocht u benieuwd zijn naar het goede werk van deze organisatie neem dan een kijkje op de website en wellicht bent u dan ook bereid tot een adoptie of donatie.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.